IPRF, 3 for 2
Publisert 14/07/2023

TILBUD PÅ IPRF:
Vi ønsker å tilby 3 IPRF behandling for prisen av 2 ut august hos vår kosmetiske sykepleier Camilla.
IPRF, hva er det for noe?
Injection Platelet Rich Fibrin, er en naturlig behandling innen estetisk medisin som forebygger aldring i huden ved å stimulere til kollagenprodusksjon og gi økt cellefornyelse helt naturlig.
Dette er en behandling som ved hjelp av ditt eget blod gir en unik hudfornyelse. Vi bruker injeksjoner i kombinasjon med dermapen for å få produktet plassert i riktig hudlag.

Behandlingen vil bidra til:
- Øke kollagenproduksjon
- Redusere linjer og rynker
- Redusere store porer
- Redusere arr
- Jevne ut hudtone og forebygge for hyperpigmentering
- Redusere sensitiviteten

IPRF utføres som en kur med flere behandlinger fordelt på fire til åtte ukers mellomrom. Hvor mange behandlinger du trenger avgjør du i samarbeid med din terapeut. Det umiddelbare resultatet varer vanligvis i ca. tre uker, men behandlingen jobber i huden langt utover dette. Den langsiktige effekten virker oppstrammende, øker kollagenproduksjonen og gir deg bedre hudkvalitet, med stadig økende synlighet de følgende tre til fire månedene. Dette er på grunnlag av cytokiner, vekstfaktorer og stamceller fortsetter å produsere kollagen lenge etter den første behandlingen. Resultatet varer i ca. ett år, Hvor det er anbefalt med vedlikehold hver 6 måned.

VELKOMMEN til en gratis konsultasjon hos Camilla, hun vil finne rett behandling for deg og din hud.

Flere artikler