PRF – verdens mest avanserte hudpleieteknologi
Publisert 17/11/2023

Kroppen vår er verdens mest avanserte maskineri!

Den har en enestående evne til å beskytte og reparere seg selv. Det finnes ingen ingredienser, maskiner eller teknologi som like effektivt reparerer skade i din kropp.

Dine stamceller er unike for deg, akkurat som ditt fingeravtrykk. Stamceller er individuelle unike celler som er ansvarlige for reparasjon av skade og vedlikehold av vev i kroppen. Stamceller omgjøres til hvilke som helst andre celler ved behov. Ved hjelp av dine stamceller repareres dine skader effektivt. Dette kan vi nå dra nytte av ved at vi introduserer IPRF, vedens mest avanserte hudpleieteknologi.Scandinavian Beauty´s IPRF gir veldokumenterte resultater ved hjelp av dine egne stamceller kombinert med godt kjente teknikker.

Denne behandlingen er i følge International Association of Physicians in Esthetic Medicine og American Society of Plastic Surgeons den raskest voksende estetiske behandlingen i USA. Denne teknikken benytter vi i våre klinikker, under kyndig veiledning av verdens fremste ekspert på området, Dr. Richard Miron.Hva skjer i huden når den eldes?

Vi skal alle oppleve aldring av huden. Dette er en degenerativ prosess forårsaket av kronologisk og miljømessig påvirkning. Linjer, rynker og tap av elastisitet indikerer endringer i den dermale strukturen av huden. Når viktige strukturelle fibre som kollagen og elastin, reduseres, endres eller skades, forårsaker dette endringer i huden.

Tap av fasthet og elastisitet i huden

Fine linjer og rynker

Uregelmessig pigmentering og struktur

Forstørrede porer

Tørr hud

Tap av volum i ansiktetHvordan virker IPRF på huden?

En av kroppens unike funksjoner et at den hele tiden utvikler nye stamceller, som stå parat til å reparere skade i kroppen vår. IPRF er en ny metode som skiller ut disse potente stamcellene fra blodet for å stimulere huden vår til reparasjon og fornyelse.

Med en enkel blodprøve kan en konsentrasjon av stamceller fra ditt eget blod samles opp og brukes til å stimulere og behandle huden din for å oppnå enestående resultater.Enkelt, effektivt og 100% naturlig

· 300% økning i produksjonen av elastiske fibre

· Signifikant forbedring av hudvolum og elastisitet

· Oppstrammende egenskaper og vesentlig reduksjon i rynkedybde

· Behandler akne-arrdannelse

· Minimalt invasiv

· Nedetid på mindre enn 24 timer

· Forbedrer hudtekstur og hudtone

· Ingen kjemikalier eller tilsetningsstofferIPRF er den nye signaturbehandlingen hos Scandinavian Beauty.

IPRF er en ny metode som skiller ut disse potente næringsstoffene og vekstfaktorene fra blodet for å stimulere vårt største organ, huden vår, til reparasjon og fornyelse. Ved å bruke pasientens eget blodplasma får vi den reneste og mest naturlige formen for vekstfaktor som er mulig. Dette uten tilsetning av kjemiske og syntetiske virkestoffer. Hvorfor? For å tilby en helt naturlig, trygg og effektfull hudbehandling ved å ta i bruk vårt eget unike maskineri som er noe huden din kjenner igjen og responderer godt på.

PRF (Platelet Rich Fibrin) - overtar for PRP

I den siste tiden har PRF (Platelet Rich Fibrin) tatt mer og mer over for PRP, også kalt “Draculabehandlingen”. Det er en vesentlig forskjell på disse behandlingene som gjør at man sier at PRF er andre generasjons blodplasma-behandling.

Både PRP og PRF utføres ved at man tar en blodprøve av pasienten, før man sentrifugerer blodet i en viss hastighet og tid. Blodet skiller seg, slik at man sitter igjen med et plasma (blodserum) med de stoffene i blodet man ønsker å injisere tilbake i huden for å oppnå ønsket regenererende effekt. PRP og PRF sentrifugeres ulikt, og forskerne har dokumentert at PRF har mer enn 3 ganger bedre effekt.Kilder:

International Association of Physicians in Esthetic Medicine -?https://iapam.com/

American Society of Plastic Surgeons -?https://www.plasticsurgery.org/

Care Aesthetics: https://care-esthetics.com

Flere artikler