Sommerglød

Hvilken behandling velger du akkurat nå?

Vi går inn i en årstid hvor solen blir sterkere og huden har behov for bedre forsvar for å forebygger både tørrhet, linjer og pigmentflekker. Samtidig vil vi at huden skal stråle på sommeren!
Med SOMMERGLØD får du alt dette:
- Jevnere hudoverflate
- Bedre fuktighet
- Bedre forsvar mot solen
- Lekker glød

Book Sommerglød hos våre hudterapeuter og Sommerglød+ hos vår kosmetiske sykepleier, hun har 21 års aldersgrense

Er du vår nye hudterapeut?

Vi har startet rekruttering av terapeuter for sommer sesongen og ønsker å komme i kontakt med deg.Vi kan tilby vikariat / sesong kontrakt i flotte omgivelser på Bekkestua, og med svært dyktige kollegaer du kan lære mye av.Muligheter hos oss:

Vi vokser stadig i virksomheten, og viser du engasjement, arbeidsglede og fleksibilitet i perioden vil du ha et fortrinn ved nye ledige stillinger / ansettelser med mulighet for fast ansettelse.Ønskelige kvalifikasjoner og egenskaper:

Kan kunne utføre voksing, vipper & bryn fotpleie og ansikts behandlinger. Har du kurs i brasiliansk, vippeløft og brynslaminering er det positivt, men ikke et krav.Kan jobbe kombinert dag, kveld og helger, og i perioden juli, august og september.Bli bedre kjent med oss og hvilke karriere veier ansatte i Eger Clinic har :

https://egerskinclinic.no/jobb-hos-oss/Er du vår nye kollega på Bekkestua i sommer?

Ta kontakt med daglig leder Sara,
tlf 930 09 925 eller mail: beautycenter@mabelle.no

Bestselgere på sommeren!

Hvilke behandlinger velger våre kunder på sommeren?

De mest aggressive behandlingene velger vi å utsette til høsten igjen. Dette fordi du ikke skal ha sol på huden etter en slik behandling. Vi jobber alltid mot de beste resultatene og velger derfor andre behandlinger på sommeren.

Det huden trenger på sommeren er:

Antioksidanter som bidrar til solbeskyttelse fra innsiden. Mild peeling som fjerner døde hudceller slik at huden ser jevn og sunn ut, samtidig som den fungerer optimalt. Masse fuktighet gir en velfungerende hud som også ser bra ut.

Det våre kunder foretrekker på sommeren er:

De ønsker seg en hud som ser like bra ut til høsten som den gjør før solferien. Hvordan få fresh farge uten å ødelegge resultatet de har jobbet med å få på huden sin? De gjør snille injeksjoner og snille hudbehandlinger. Vi får i tillegg ofte spørsmål om behandlinger som gir lekker glød til sommerfesten/bryllupet.

DISSE BEHANDLINGENE GÅR DET MEST AV:
Green Peel Fresh-up
Hydrafacial
Vipper og bryn - eks. vippeløft
Fotpleie
Åpen time (om du ikke vet hva du skal velge)
Hårfjerning

Hydra Splash Express

Rask og effektiv fuktighetsboost for alle.
Fjerner tørr hud, øker sirkulasjon og cellefornyelsen. Spesialmaske fyller huden med fuktighet og reduserer tørrhetslinjer. Huden får essensiell fuktighet som gjenvinner balanse og friskhet.
30 min, kr 990,-

Velkommen til vår kosmetiske sykepleier Tiril

Velkommen til en gratis konsultasjon hos vår Kosmetisk dermatologisk sykepleier Tiril!

Utdanning: 3-årig Sykepleieutdanning ved Universitet i Sørøst-Norge, videreutdanning ved Senzie akademiet.
Sertifisering: Restylane
Tiril var ferdig utdannet Sykepleier i 2018 og har i etterkant tatt videreutdanning for å bli Kosmetisk Dermatogisk Sykepleier ved Senzie Akademiet i 2022. Ved siden av jobben på Eger Clinic og hos oss jobber hun også som sykepleier på Kardiologisk avdeling på Ringerike Sykehus hvor hun har ulike roller både med pasientansvar og administrasjon.
Hun legger stor vekt på å skape trygghet og lytte til kundens ønsker og behov for å skape en skreddersydd behandlingsplan. Hun er opptatt av sunn hudhelse og naturlige resultater.

Velkommen til Tiril!

Vår ultimate Glød-behandling


Hvilken behandling velger du når huden føles gusten?
Nå er huden ofte tørr og gusten og vi ønsker oss litt ekstra glød. Samtidig er vi i en årstid hvor solen blir sterkere og huden har behov for bedre forsvar for å forebygger både tørrhet, linjer og pigmentflekker,

Vi har lansert den beste glød-behandlingen på markedet, som også passer perfekt til årstiden.
Denne behandlinger fyller huden med vitaminer, antioksidanter og fuktighet. Den fjerner også effektivt døde hudceller. Resultatet blir:

• Jevn hudoverflate
• Boost av antioksidanter
• Reduserer pigmentforskjell
• Kickstarter sommerens hudpleieregime.
• Lekker glød


Du booker GLØD /GLOW hos hudterapeut:
Her får du en Effektiv C-vitamin behandling + lifting massasje (som virkelig løfter) + maske og led-lys
Kr. 1599