IPRF, 3 for 2

TILBUD PÅ IPRF:
Vi ønsker å tilby 3 IPRF behandling for prisen av 2 ut august hos vår kosmetiske sykepleier Camilla.
IPRF, hva er det for noe?
Injection Platelet Rich Fibrin, er en naturlig behandling innen estetisk medisin som forebygger aldring i huden ved å stimulere til kollagenprodusksjon og gi økt cellefornyelse helt naturlig.
Dette er en behandling som ved hjelp av ditt eget blod gir en unik hudfornyelse. Vi bruker injeksjoner i kombinasjon med dermapen for å få produktet plassert i riktig hudlag.

Behandlingen vil bidra til:
- Øke kollagenproduksjon
- Redusere linjer og rynker
- Redusere store porer
- Redusere arr
- Jevne ut hudtone og forebygge for hyperpigmentering
- Redusere sensitiviteten

IPRF utføres som en kur med flere behandlinger fordelt på fire til åtte ukers mellomrom. Hvor mange behandlinger du trenger avgjør du i samarbeid med din terapeut. Det umiddelbare resultatet varer vanligvis i ca. tre uker, men behandlingen jobber i huden langt utover dette. Den langsiktige effekten virker oppstrammende, øker kollagenproduksjonen og gir deg bedre hudkvalitet, med stadig økende synlighet de følgende tre til fire månedene. Dette er på grunnlag av cytokiner, vekstfaktorer og stamceller fortsetter å produsere kollagen lenge etter den første behandlingen. Resultatet varer i ca. ett år, Hvor det er anbefalt med vedlikehold hver 6 måned.

VELKOMMEN til en gratis konsultasjon hos Camilla, hun vil finne rett behandling for deg og din hud.

FINNER DU IKKE LEDIG TIME HOS OSS?

Hvis du ikke finner ledig tid hos oss må du ringe oss på tlf 930 09 925.
Da finner vi en tid som passer deg!

Har du hørt om den norske hudpleieserien CUVGET?

Dette er en unik norsk serie med stor suksess i utlandet.?Den er utviklet i samarbeid med forskere fra universitetet i Tromsø og er basert på ingredienser fra arktiske strøk. Inneholder blant annet ekstrakt fra Chaga-sopp som i en klinisk studie viste seg å gi bedre resultater på rynker og hudforbedring enn A-vitaminsyre.

CUVGET Benytter arktiske ingredienser, brukt av urbefolkningen.

Over polarsirkelen finner vi noen av de kaldeste og tøffeste værforholdene – og noen av de vakreste og reneste stedene? i verden. Gjennom naturlig utvikling har de arktiske artene fått en unik evne til å takle så vel vinterens ekstreme kulde og mørke, som sommerens strålende solskinn. Arktiske arter har gjennom naturlig utvikling fått en unik evne til å overleve i disse ekstreme værforholdene. Urbefolkningen i nord har et eget ord for det å få innsikt i naturens hemmeligheter. De kaller det CUVGET. Med denne hudpleieserien er arktisk evolusjon gjort til en hudpleierevolusjon.

Cuvget hjemmepleierutine - Produktene til Cuvget er enkle å bruke, og passer alle hudtyper, fordi de bygger opp huden og fremmer dens egen evne til vedlikehold.

Arctic Caga-ekstrakt:
Forskning viser at ekstraktet Arctic Caga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant». Kunnskapen om helsegevinstene ved chagasopp har blitt ført videre fra generasjon til generasjon i århundrer, noe som gjør den til en av historiens mest respekterte naturmedisiner.»

Arctic Caga-ekstrakt utvinnes fra en soppsort som vokser på barken til bjørketrær i de nordlige delene av verden. Siden soppen vokser utenpå trærne, er den utsatt for ekstreme vær- og miljøforhold. For å beskytte seg selv har den utviklet en rik sammensetning av biologisk aktive ingredienser. Noen av hovedkomponentene i ekstraktet er polysakkarider, betaglukaner og polyfenoler, som sammen bidrar til å redusere tegn på aldring. De som tester Arctic Caga-ekstrakt på huden kommer stadig tilbake til dette produktet når huden trenger et lite ekstra dytt.


Stamcelleekstrakt fra tyttebærlyng i Cuvget:
Gjennom forskning på arktiske arter fant man ut at tyttebærlyng har mye sterkere antioksiderende effekt enn både blåbær og multer. Denne lyngen er jo en evergreenplante som holder seg like grønn under snø og is, fordi at den er proppfull av antioksidanter. Dette er jo svært interessant å ta videre til hudpleieprodukter, og det brukes nå stamceller av denne lyngen i disse produktene.


Betaglukan i Cuvget:
Denne ingrediensen virker svært betennelsesdempende, beroligende, kløestillende og fuktighetsgivende. Dette er perfekt for en stresset og sliten hud, og en hud som befinner seg i en betennelsestilstand. På denne måten vil betaglukan bedre hudhelsen, og forhindre og reparere skade (som aldring) på huden.


Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser:
Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser er et gelbasert renseskum med eksfolierende effekt. Rensegelen er bygget opp av smarte, effektive enzymer som skånsomt, men sikkert fjerner døde hudceller. Like frisk som det rene arktiske vannet.

Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser er en soleklar favoritt! Den renser godt og etterlater huden med en jevn overflate og frisk følelse. Lar du den ligge på i noen minutter ekstra får du en ekstra peelingeffekt.

Hele familien elsker Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser - den er lett å bruke og vasker huden effektivt.


Cuvget Protective Day Cream:
Det optimale produktet for å motvirke tidlig aldring og påvirkning fra frie radikaler i løpet av dagen.?Den silkemyke og raskt absorberte kremen består av flere potente aktive ingredienser. Deriblant et unikt kompleks av den prisbelønte omega-3-teknologien, og det patentsøkte plantebaserte Caga™-ekstraktet.

CUVGET Protective Day Cream styrker hudens eget forsvarssystem, beskytte mot både ytre og indre aldring, og sørge for at huden yter optimalt gjennom dagen. ?

CUVGET Protective Day Cream blir ofte en favoritt fordi den gir huden mye uten å være for tung. Samtidig som den holder huden rolig under en stresset dag og beskytter med SPF.?


Cuvget Instant Vitamin Ampoules:
Cuvget Instant Vitamin Ampoules er en kraftig cocktail som reduserer tidlige aldringstegn, og etterlater huden jevn og glødende. Et virkelig «hero-produkt»!

Cuvget Instant Vitamin Ampoules - hver ampulle inneholder en maksimal konsentrasjon av det patentsøkte ekstraktet Arctic Caga™ i kombinasjon med et potent vitaminkompleks som umiddelbart begynner å stimulere cellene til å reparere seg selv.

Cuvget Instant Vitamin Ampoules reduserer nedetid etter sterke behandlinger og roer huden på et blunk. De som har testet ampullene forteller at de opplever at huden tåler mer og ser bedre ut når de bruker disse ampullene,?


CUVGET Stimulating Serum :
Ønsker du et serum som jobber mot hudaldring? CUVGET Stimulating Serum fokuserer på total kollagenpleie og opprettholde en sunn hudstruktur.

Med stamceller fra arktiske bær, marine ekstrakter med potente peptider samt betaglukaner vil CUVGET Stimulating Serum bevist redusere aldringstegnene i huden. Serumet skaper et optimalt miljø og ytelse av hudens matrise og etterlater hudoverflaten jevnere, strammere og med lekker utstråling og glød.

Med dette serumet viser forbrukerstudie betydelig forbedring på:

Hudhydrering etter 2 uker

Hudglatthet etter 2 uker

Hudstråling etter 2 uker


CUVGET Renewal Night Cream:
CUVGET Renewal Night Cream er en unik kombinasjon av arktiske planteekstrakter som har vist seg å bekjempe tegnene på for tidlig aldring.

CUVGET Renewal Night Night vil med potente ingredienser, inkludert det unike Arctic Caga ™ -ekstraktet, stimulerer nattreparasjon av hudcellene og barrierefunksjonene. Kremen forbedrer fuktighet, hudelastisitet og reduserer tegn på fine linjer og rynker.

CUVGET Renewal Night Night vil stimulere hudreparasjon og arbeide mot både ekstrinsik og iboende aldring for å sikre optimal foryngelse av huden.

CUVGET Renewal Night Night

• Reduserer tegn på fine linjer og rynker

• Fuktighetsgivende huden din

• Etterlater en strålende og jevn hudfarge

Virker dette interessant? Kom gjerne innom oss så viser vi deg de fantastiske produktene.

YOUnique – unikt hudpleieprogram

Hvordan vet du at din hudrutine er den beste til din hud?
 
Stemmer noen av disse påstandene for deg?
Du kjøper dyre hudpleieprodukter uten å se den helt store effekten?
Du går til hudterapeut et par ganger i året, men vet ikke om det gir noe varig resultat?
Du er usikker på om din hudpleierutine er den beste for din hud?
Du bruker de samme produktene som din venninne?
Du er nysgjerrig på behandlinger men vet ikke hva du skal booke?
Du er redd for å bruke mye penger uten å se noe resultat?
Basert på markedsundersøkelser gjort i Norge er du ikke alene!
 
80% av klinikk kundene i Norge rapporterer at det ikke finnes noen plan for deres hud.
Like mange forteller at de ikke tør booke time fordi de er usikre på om de vil få noe resultat på huden. De tar ikke helt feil. Dessverre får mange feil behandling i klinikk og vil aldri se et optimalt resultat. Hudpleie hjelper nemlig kun når det foreligger en analyse og en plan for akkurat din hud. En plan basert på godt dokumenterte behandlinger og produkter. 
 
Younique revolusjonerer hudpleiebransjen!
Younique gir en mer skreddersydd hudpleierutine - basert på en 360’ analyse av din hud.
Younique er for deg som vil se endring i huden
Younique er utarbeidet av erfarne terapeuter, og forskere, basert på analyser av markedet.
Younique revolusjonerer hudpleiebransjen - dette har vært etterspurt av kunder i snart 20 år. 
 
I våre klinikker finner du sertifiserte Younique terapeuter!
 
YOUnique start får du for kun 1500kr.

(ordinær pris er inntil 3250 kr.)


 

Gi huden din ny glød, vi tilbyr nå HYDRAFACIAL


Bare HydraFacial bruker patentert teknologi for å rense, trekke ut og hydrere, alt på en gang. HydraFacial er en effektiv og behagelig behandling for huden som løser opp og renser tilstoppede porer, tilfører næringsstoffer-antioksidanter, som beskytter og gjenoppbygger huden. Synlig resultat etter behandling.

Passer både kvinner og menn.

Hvem vil ikke ha jevnere glød og sunnere hudtone?

Ta kontakt for mer info og booking av time.

Vippeløft

NYHET!
LASHUS VIPPELØFT– et produkt uten unødvendige kjemiske ingredienser og som leverer en banebrytende mild og varig formel for vippeløftbehandlinger. Ingen sterke kjemikalier, ingen skade på de naturlige vippene og bevaring av vippenes tilstand kommer i første rekke. Produktet er laget og produsert i Europa.

LASHUS jobber med dine egne naturlige vipper, og gir et utseende som gir inntrykk av lenger, tykkere og mer synlige vipper. Ved å rette ut, samt bøye de naturlige vippene ved roten, vil behandlingen øyeblikkelig gi vippene bøy og utseende som gjør at hverken maskara eller vippeextensions er nødvendig. For å gi en perfekt avslutning blir vippene farget i en intens mørk farge.

Ved å rette ut de naturlige vippene ved roten, får man et åpnere blikk med følelsen av lengre og mer synlige vipper enten du foretrekker en klassisk, naturlig eller en mer dramatisk look.

Resultatet kan holde 6-8 uker, men det krever at du:
Kommer uten make-up
Ikke bruk oljebasert make-up fjerner, vannfast mascara eller vippebalm 24t i forkant
Ikke gravid/ammende
Skal ikke dusje/få vann på vippene 24t i etterkant
Ikke badstu/steam 48t i etterkant
18 års grense (evnt 16 års grense ved følge av foreldre )
Unngå å gni øyne
Bruk Lash & Brow Daily Elixir etter 24t daglig

Linser må fjernes!