Vi lanserer vår ultimate vårbehandling med kampanjepris ut april!


Hvilken behandling velger du når huden føles gusten?
På våren er huden ofte tørr og gusten og vi ønsker oss litt ekstra glød. Samtidig går vi inn i en årstid hvor solen blir sterkere og huden har behov for bedre forsvar for å forebygger både tørrhet, linjer og pigmentflekker,

Vi lanserer den beste glød-behandlingen på markedet, som også passer perfekt før vår og sommer!
Denne behandlinger fyller huden med vitaminer, antioksidanter og fuktighet. Den fjerner også effektivt døde hudceller. Resultatet blir:

• Jevn hudoverflate
• Boost av antioksidanter
• Reduserer pigmentforskjell
• Kickstarter sommerens hudpleieregime.
• Lekker glød


Du booker GLØD /GLOW hos hudterapeut:
Her får du en Effektiv C-vitamin behandling + lifting massasje (som virkelig løfter) + maske og led-lys
Kampanjeprisen varer ut april Kr. 1299,-

ÅPEN TIME

Er det vanskelig å vite hvilken behandling du skal velge?

• Hva gir den effekten du ønsker?
• Hvor mye koster behandlingen?
• Hvor mye koster eventuell hjemmepleie?
• Hvilke resultater kan jeg oppnå?

Nå lanserer vi «Åpen time» som gjør det lettere for deg å booke time hos oss.
Din terapeut finner i samarbeid med deg, riktig behandling og rett prisnivå.
Pris fra KR 1295,- 60 min

Hos oss møter du terapeuter som har førstehåndskunnskap om behandlingsmuligheter og produkter for hjemmebruk. Den du snakker med er faglært, og kan hud slik at du veiledes til riktig hudpleie for deg. De vil i tillegg sende deg videre, om ditt problem er av medisinsk art slik at du trenger hjelp av en hudlege. De kan også anbefale riktig behandling til din hud akkurat nå.

Åpen time passer for:
• Alle hudtyper og hudtoner
• Året rundt
• Deg som ikke vet hva de skal velge
• Deg som vil lære mer om huden din
• Deg som ønsker at en faglært velger din behandling

Vi finner den perfekte behandling til din hud!

Velkommen til oss!

FINNER DU IKKE LEDIG TIME HOS OSS?

Hvis du ikke finner ledig tid hos oss må du ringe oss på tlf 930 09 925.
Da finner vi en tid som passer deg!

HVORDAN BEVARE EN LEKKER HUD GJENNOM VINTEREN?

Huden ser mer gusten ut på vinteren enn på sommeren. Vi merker fuktighetstap og en opphopning av døde hudceller på hudoverflaten. Dette er helt naturlige prosesser i huden når været blir kaldt og tørt. Hvis du ikke vil ty til sterke behandlinger som kan fornye huden totalt, finnes det noe annet du kan gjøre for at den sunne gløden skal komme tilbake?
Følger du noen punkter vil du bevare en sunn hud gjennom hele vinteren. Vil du vite hva?

Mindre alkohol?
Litt rødvin kan være sunt for kroppen i moderate mengder, men alkohol kan også føre til dehydrering og en gusten hud. Alkohol øker blodtilstrømningen til huden, og dette kan gi deg et litt rødmende utseende, som kan bli permanent over tid. Og tro meg, rødmen kan ikke forveksles med rødmen fra en frisk skitur … De fleste opplever at en helg med mer alkohol enn normalt påvirker huden, så da er det ikke vanskelig å forstå at et langvarig høyt forbruk vil gi en kronisk tørr og gusten hud. Jeg nyter gjerne et glass vin , men tenk over mengden og sørg for å drikke vann ved siden av hvis du vil ta vare på huden din.

Du er hva du spiser!
Kvaliteten på maten du spiser påvirker helsen og utseendet til huden din. Jeg anbefaler deg å spise mat som er rik på fettsyrer, for eksempel fisk (spesielt laks), valnøtter og linfrø. Fettsyrer er avgjørende for sunn hud, da de øker kollagen- og cellereproduksjonen under hudens overflate. Dette bidrar til å redusere hudens aldringsprosess.

Spis også mat som er rik på antioksidanter for å bekjempe frie radikaler og betennelse i huden. Spis nøtter og frø som valnøtter og gresskarfrø. Tomater kan beskytte huden mot solskader, og mørk sjokolade er rik på antioksidanter som beskytter og pleier huden. Pass også på at dietten er rik på probiotika. Probiotika finnes blant annet i syrnet melk, yoghurt, surdeigsbrød, melkesyregjæret surkål, ost, spekepølse og smør, og holder tarmkulturen sunn. Sunn tarm, sunn hud.

Rens huden!
Du bør rense ansiktet hver dag, to ganger om dagen. Først om morgenen, så før sengetid. Da blir du kvitt smuss, overskuddstalg og forurensing på hudoverflaten, og det fjerner også sminke. Blir sminken liggende kan den tette porene og irritere huden din. Hvis du bruker sminke, bør du faktisk gjøre en dobbel rens på kvelden for å være sikker på at du virkelig har blitt kvitt alle sminke, smuss og talg. Vær nøye med å bruke renseprodukt som passer din hud, slik at ikke denne prosessen skader huden mer en den gagner.

C-vitamin hver dag!
Å spise frukt er flott, men C-vitaminserum er enda bedre. En daglig dose appelsinjuice full av vitamin C holder kanskje forkjølelse unna, men vitamin C er også en næringsrik antioksidant som bekjemper tegn på aldring. Det er i tillegg et kjent hudlysnende middel. Din hud vil definitivt dra nytte av C-vitamin påført lokalt. Det finnes C-vitaminprodukter eller produktlinjer i alle serier, og i alle prisklasser.

Peel huden!
Døde hudceller hindrer penetrasjonen av aktive ingredienser. Døde hudceller er ikke bare døde, de er også tørre og kan se ut som flass. En fuktighetskrem kan binde de døde hudcellene enda bedre til hverandre, og til overflaten. På denne måten vil det virke mot sin hensikt å forsøke å tilføre pleie ved hjelpe av en krem. Eksfoliering er nøkkelen og du kan eksfoliere på mange forskjellige måter. Du kan bruke en eksfolierende rens, eller skrubbe med en kornpeeling – eller gå enda dypere med en hudrensingsbørste. Du kan gjerne eksfoliere både ansiktet og huden på kroppen din regelmessig, gjerne en gang i uken. Hvis du eksfolierer med jevne mellomrom, fjerner du konsekvent den døde huden og tillater nye hudceller å komme til overflaten av huden din, et viktig skritt i riktig retning for å oppnå en jevn og klar hudfarge.

Bruk maske!
Det finnes ansiktsmasker for alle hudtyper, i alle prisklasser. Masker gir deg det lille ekstra, utover din daglige rutine. Jeg elsker masker, men bruker bare de som virkelig gjør noe med huden min. Den siste tiden har det dukket opp mange masker som gir deg glød og jevn hudtone, disse kan alle bruke uansett hvilken hudtype de har. Bruk masken din minst en gang i uken, noen masker kan du bruke hver dag om du ønsker det.

Bruk dagkrem hver dag!
Du må alltid avslutte din hudpleierutine med en fuktighetskrem, gjerne en nattkrem på natten. Uten fuktighet vil linjer bli mer synlig og huden vil ikke fremstå som sunn og plumpet. I tillegg tar en dagkrem vare på hudens beskyttende syrekappe slik at den stopper stoffer som ikke skal inn i huden og slipper ut avfallstoffer. Velg gjerne en fuktighetskrem med lysreflekterende effekt, dette gir deg en ekstra jevn og fin overflate. Bruk SPF hele året! Du kan gjerne bytte ut dagkremen med en nattkrem på natten, da denne reparerer og pleier enda bedre i samsvar med hudens døgnrytme.

Suppler gjerne med Make-up!
Strålende hud kommer definitivt fra innsiden, men det skader ikke å bruke make-up som hjelper deg med den siste lille finishen. Sørg for å ikke dekke huden helt, uansett hvilke produkter du velger. Din sunne hud bør lyse gjennom din make-up, ellers vil du bare se mer sliten ut. En BB-cream kan være en god idé. Jeg elsker highlights, som gir deg den lille ekstra gløden. Men ikke overdriv! Du vil ikke se ut som du deltar i et dragshow!

Lykke til!

Har du hørt om den norske hudpleieserien CUVGET?

Dette er en unik norsk serie med stor suksess i utlandet.?Den er utviklet i samarbeid med forskere fra universitetet i Tromsø og er basert på ingredienser fra arktiske strøk. Inneholder blant annet ekstrakt fra Chaga-sopp som i en klinisk studie viste seg å gi bedre resultater på rynker og hudforbedring enn A-vitaminsyre.

CUVGET Benytter arktiske ingredienser, brukt av urbefolkningen.

Over polarsirkelen finner vi noen av de kaldeste og tøffeste værforholdene – og noen av de vakreste og reneste stedene? i verden. Gjennom naturlig utvikling har de arktiske artene fått en unik evne til å takle så vel vinterens ekstreme kulde og mørke, som sommerens strålende solskinn. Arktiske arter har gjennom naturlig utvikling fått en unik evne til å overleve i disse ekstreme værforholdene. Urbefolkningen i nord har et eget ord for det å få innsikt i naturens hemmeligheter. De kaller det CUVGET. Med denne hudpleieserien er arktisk evolusjon gjort til en hudpleierevolusjon.

Cuvget hjemmepleierutine - Produktene til Cuvget er enkle å bruke, og passer alle hudtyper, fordi de bygger opp huden og fremmer dens egen evne til vedlikehold.

Arctic Caga-ekstrakt:
Forskning viser at ekstraktet Arctic Caga™ reduserer celleskader i huden med 80 % innen en time. Det er lett å forstå hvorfor urbefolkningen har kalt soppen «udødelighetens sopp» eller «skogens diamant». Kunnskapen om helsegevinstene ved chagasopp har blitt ført videre fra generasjon til generasjon i århundrer, noe som gjør den til en av historiens mest respekterte naturmedisiner.»

Arctic Caga-ekstrakt utvinnes fra en soppsort som vokser på barken til bjørketrær i de nordlige delene av verden. Siden soppen vokser utenpå trærne, er den utsatt for ekstreme vær- og miljøforhold. For å beskytte seg selv har den utviklet en rik sammensetning av biologisk aktive ingredienser. Noen av hovedkomponentene i ekstraktet er polysakkarider, betaglukaner og polyfenoler, som sammen bidrar til å redusere tegn på aldring. De som tester Arctic Caga-ekstrakt på huden kommer stadig tilbake til dette produktet når huden trenger et lite ekstra dytt.


Stamcelleekstrakt fra tyttebærlyng i Cuvget:
Gjennom forskning på arktiske arter fant man ut at tyttebærlyng har mye sterkere antioksiderende effekt enn både blåbær og multer. Denne lyngen er jo en evergreenplante som holder seg like grønn under snø og is, fordi at den er proppfull av antioksidanter. Dette er jo svært interessant å ta videre til hudpleieprodukter, og det brukes nå stamceller av denne lyngen i disse produktene.


Betaglukan i Cuvget:
Denne ingrediensen virker svært betennelsesdempende, beroligende, kløestillende og fuktighetsgivende. Dette er perfekt for en stresset og sliten hud, og en hud som befinner seg i en betennelsestilstand. På denne måten vil betaglukan bedre hudhelsen, og forhindre og reparere skade (som aldring) på huden.


Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser:
Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser er et gelbasert renseskum med eksfolierende effekt. Rensegelen er bygget opp av smarte, effektive enzymer som skånsomt, men sikkert fjerner døde hudceller. Like frisk som det rene arktiske vannet.

Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser er en soleklar favoritt! Den renser godt og etterlater huden med en jevn overflate og frisk følelse. Lar du den ligge på i noen minutter ekstra får du en ekstra peelingeffekt.

Hele familien elsker Cuvget Exfoliating Foaming Cleanser - den er lett å bruke og vasker huden effektivt.


Cuvget Protective Day Cream:
Det optimale produktet for å motvirke tidlig aldring og påvirkning fra frie radikaler i løpet av dagen.?Den silkemyke og raskt absorberte kremen består av flere potente aktive ingredienser. Deriblant et unikt kompleks av den prisbelønte omega-3-teknologien, og det patentsøkte plantebaserte Caga™-ekstraktet.

CUVGET Protective Day Cream styrker hudens eget forsvarssystem, beskytte mot både ytre og indre aldring, og sørge for at huden yter optimalt gjennom dagen. ?

CUVGET Protective Day Cream blir ofte en favoritt fordi den gir huden mye uten å være for tung. Samtidig som den holder huden rolig under en stresset dag og beskytter med SPF.?


Cuvget Instant Vitamin Ampoules:
Cuvget Instant Vitamin Ampoules er en kraftig cocktail som reduserer tidlige aldringstegn, og etterlater huden jevn og glødende. Et virkelig «hero-produkt»!

Cuvget Instant Vitamin Ampoules - hver ampulle inneholder en maksimal konsentrasjon av det patentsøkte ekstraktet Arctic Caga™ i kombinasjon med et potent vitaminkompleks som umiddelbart begynner å stimulere cellene til å reparere seg selv.

Cuvget Instant Vitamin Ampoules reduserer nedetid etter sterke behandlinger og roer huden på et blunk. De som har testet ampullene forteller at de opplever at huden tåler mer og ser bedre ut når de bruker disse ampullene,?


CUVGET Stimulating Serum :
Ønsker du et serum som jobber mot hudaldring? CUVGET Stimulating Serum fokuserer på total kollagenpleie og opprettholde en sunn hudstruktur.

Med stamceller fra arktiske bær, marine ekstrakter med potente peptider samt betaglukaner vil CUVGET Stimulating Serum bevist redusere aldringstegnene i huden. Serumet skaper et optimalt miljø og ytelse av hudens matrise og etterlater hudoverflaten jevnere, strammere og med lekker utstråling og glød.

Med dette serumet viser forbrukerstudie betydelig forbedring på:

Hudhydrering etter 2 uker

Hudglatthet etter 2 uker

Hudstråling etter 2 uker


CUVGET Renewal Night Cream:
CUVGET Renewal Night Cream er en unik kombinasjon av arktiske planteekstrakter som har vist seg å bekjempe tegnene på for tidlig aldring.

CUVGET Renewal Night Night vil med potente ingredienser, inkludert det unike Arctic Caga ™ -ekstraktet, stimulerer nattreparasjon av hudcellene og barrierefunksjonene. Kremen forbedrer fuktighet, hudelastisitet og reduserer tegn på fine linjer og rynker.

CUVGET Renewal Night Night vil stimulere hudreparasjon og arbeide mot både ekstrinsik og iboende aldring for å sikre optimal foryngelse av huden.

CUVGET Renewal Night Night

• Reduserer tegn på fine linjer og rynker

• Fuktighetsgivende huden din

• Etterlater en strålende og jevn hudfarge

Virker dette interessant? Kom gjerne innom oss så viser vi deg de fantastiske produktene.

YOUnique – unikt hudpleieprogram

Hvordan vet du at din hudrutine er den beste til din hud?
 
Stemmer noen av disse påstandene for deg?
Du kjøper dyre hudpleieprodukter uten å se den helt store effekten?
Du går til hudterapeut et par ganger i året, men vet ikke om det gir noe varig resultat?
Du er usikker på om din hudpleierutine er den beste for din hud?
Du bruker de samme produktene som din venninne?
Du er nysgjerrig på behandlinger men vet ikke hva du skal booke?
Du er redd for å bruke mye penger uten å se noe resultat?
Basert på markedsundersøkelser gjort i Norge er du ikke alene!
 
80% av klinikk kundene i Norge rapporterer at det ikke finnes noen plan for deres hud.
Like mange forteller at de ikke tør booke time fordi de er usikre på om de vil få noe resultat på huden. De tar ikke helt feil. Dessverre får mange feil behandling i klinikk og vil aldri se et optimalt resultat. Hudpleie hjelper nemlig kun når det foreligger en analyse og en plan for akkurat din hud. En plan basert på godt dokumenterte behandlinger og produkter. 
 
Younique revolusjonerer hudpleiebransjen!
Younique gir en mer skreddersydd hudpleierutine - basert på en 360’ analyse av din hud.
Younique er for deg som vil se endring i huden
Younique er utarbeidet av erfarne terapeuter, og forskere, basert på analyser av markedet.
Younique revolusjonerer hudpleiebransjen - dette har vært etterspurt av kunder i snart 20 år. 
 
I våre klinikker finner du sertifiserte Younique terapeuter!
 
YOUnique start får du for kun 1500kr.

(ordinær pris er inntil 3250 kr.)