Velkommen tilbake<3

Kjære kunder, endelig får vi møtes igjen uten fysiske klemmer, men til gode behandlinger, det gleder vi oss til.

VELKOMMEN TIL EN TRYGG SALONG –
Det aller viktigste for oss er at du som kunde skal føle deg trygg hos oss, hvor din helse og smittevern er høyest prioritert.


Vi vil be dere passe på følgende:
- Kom alene til behandling.
- Kom til avtalt tid-ikke bruk klinikkens venteværelse mer en nødvendig pga plass mangel og regler om avstand. Hold min 1-m avstand til andre personer i lokalet.
- Sprit av (Antibac) dine hender før du kommer inn i klinikken og når du går.
- Flytt time og bli hjemme hvis du eller noen i din familie har tegn til sykdom. - Flytt time hvis du har reist utenfor Norge de siste 14 dager før behandling. - Berør minst mulig i salongen. – Unngå kontant betaling hvis mulig.

Vi følger disse retningslinjene:
- Gjør ekstra rent og desinfiserer mellom hver kunde. Vi har et hygienetillegg på kr 50,- (andre behandlinger) og kr 100,- (fotpleie/fotterapi) pga ekstra smittevernutstyr, håper alle forstår viktigheten av det.
- Bruker munnbind, daglig og hansker i de fleste behandlinger - Serverer ingen vann, kaffe eller te (så ta med egen vannflaske).
- Fjerner alle blader og magasiner.
- Stiller Antibac i venteværelse i behandlingsrommene og i resepsjon til bruk før og etter betaling. – Vi dokumenterer alle våre smittevernsprosedyrer og dvs at vi bla registrert og tar vare på navn og tlfnr til alle kunder i 2 uker etter besøk. .


Følg oss gjerne på Instagram @beautymabelle og Facebook @beautycentermabelle for å holde deg oppdatert på informasjon, nyheter og tips.

Artikkelbilde - Velkommen tilbake<3

Flere nyheter