5 gode grunner til å handle hos oss

I de senere år har netthandelen av kosmetikk økt voldsomt. Ofte får du produktene billigere enn i en hudpleiesalong eller parfymeri, men du går glipp av mange andre ting med å handle på nett.

Her er 6 gode grunner til å handle hos oss:

1. FAGKOMPETANSE:

Vi er utdannet innen hud og hjelper deg med å finne de rette produktene til akkurat DIN hud. Ikke alle er klar over hvilken hudtype de har, og kjøper ofte feil produkter som kan gi nye hudproblemer.

Våre fagfolk kjenner på huden din, tar en hudanalyse og snakker med deg om hvordan du opplever huden din. Ut fra dette anbefaler de produkter som passer huden din. I løpet av året trenger vi forskjellige produkter. Om vinteren krever huden rikere kremer enn på sommeren, for eksempel. Huden kan også endre seg pga sykdom, stress og andre påvirkninger. Da kan det være godt å snakke med en hudpleier for å finne ut hva som er problemet, og hvordan det kan bedres. Vi tilbyr GRATIS hudanalyse, så bestill time hos en av våre hudterapeuter, eller bare stikk innom.

2. BYTTERETT VED ALLERGI

Dersom du reagerer allergisk på et produkt, kom raskt tilbake til oss så tar vi produktet i retur, og finner et nytt produkt til deg.

3. MULIGHET TIL Å PRØVE PRODUKTER FØR DU KJØPER DEM

Fra våre leverandører får vi småprøver på veldig mange av produktene vi selger, slik får du mulighet til å teste ut produktene på huden din før du kjøper dem og dermed unngår du kjedelige bomkjøp.


4. GARANTERT EKTE VARER

Hos oss er du alltid garantert å få ekte varer som ikke er gått ut på dato.

5. DU STØTTER EN LOKAL BEDRIFT

Ved å handle hos oss støtter du en lokal bedrift og flere arbeidsplasser. Bruker du ikke lokale butikker i dag, er det ikke sikkert du har dem i morgen.

Velkommen til oss. Her får du gode råd om hva huden din trenger, og med på kjøpet får du et smil:-)
Artikkelbilde - 5 gode grunner til å handle hos oss

Flere nyheter